Incompany cursus

Voor bedrijven met meerdere EP-adviseurs in dienst, bieden we opleidingen op locatie aan. Ervaren docenten komen dan met het lesmateriaal naar je toe om de cursusdagen binnen het bedrijf te verzorgen. Het lesprogramma kunnen we afstemmen op het niveau van de deelnemers. Het enige wat je zelf moet regelen, is een geschikte ruimte en de catering. 

 

Het complete cursuspakket

van BuildingLabel

 

Opleidingsaanbod

 

In overleg kunnen we ook een cursus op maat aanbieden met alle extra opleidings wensen op het EnergiePrestatie-adviesgebied

Opleidingen

 

BuildingLabel verzorgt basis- en detailopleidingen voor woningen en utiliteit.

We bereiden je team zorgvuldig voor op het vak. Tijdens de opleidingsdagen leren de deelnemers omgaan met alle situaties die ze als EP-adviseur kunnen tegenkomen. We gaan met ze aan de slag met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, oefenen concrete casussen en behandelen oefenvragen die ze ook op het examen kunnen verwachten.

Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan de software van Vabi en Uniec3. Zo bereiden we iedereen optimaal voor op het examen.

Bijscholing 2024

 

Er is keuze uit de bijscholing woningbouw basis of detail, utiliteitsbouw basis of detail, eventueel kunnen we een combinatie maken van Woningbouw basis en detail, en/of Utiliteitsbouw basis en detail.
Een combi van de bijscholing W en U gaan niet samen, daarvoor loopt de stof en de casus teveel uiteen.

Een cursusdag is van 9.00 tot 16.30, met 2x een koffie thee pauze en 1x een lunchpauze.
Per bijscholing kunnen maximaal 15 personen tegelijk deelnemen. Aan het eind van de dag is er een toets, die gemaakt wordt om de vakbekwaamheid te verlengen.

Kostenplaatje: € 1500, - per cursusdag + € 150,- per deelnemer (inclusief de examenkosten en het cursusmateriaal), en de reiskosten van de docent. Je bedrijf zorgt voor de cursuslocatie en de catering.

Kosten

De kosten voor incompany opleidingen bedragen € 1500,- per lesdag, exclusief BTW en reiskosten van de docent. Per deelnemer komt daar € 50,- aan lesmateriaal bij, inclusief toegang tot de bibliotheek van de BuildingBase.

De kostenplaatjes zijn exclusief btw.

Vierdaagse opleiding (exclusief examen):

€ 6000,-, materiaalkosten per deelnemer € 50,- , en 4x reiskosten docent.

Tweedaagse opleiding (exclusief examen):

€ 3000,-, materiaalkosten per deelnemer € 50,- , en 2x reiskosten docent.

De kostenplaatjes zijn exclusief btw.

Bijscholing (één dag, inclusief examen):

€ 1500,-, materiaalkosten + examen per deelnemer € 150,- , en de reiskosten van de docent.

Nog voor de deelnemers aan te schaffen; de 6e druk van ISSO 82.1 of ISSO 75.1 en het praktijkboek energieprestatie gebouwen.
ISSO 82.1 methode 2020, 6e druk, ISSO 75.1 methode 2020, 6e druk, Praktijkboek Energieprestatie gebouwen.

Examen

 

De examens worden op diverse plaatsen in Nederland afgenomen door ’t Examenpark, Stichting Nederlands Examen Instituut of Cito. In overleg met de exameninstelling kunnen deze eventueel ook incompany worden afgenomen.

Bij de bijscholing wordt het examen incompany afgenomen aan het eind van de cursusdag.