Registeren onder onze certificatie

BuildingLabel stelt haar partners in de gelegenheid om energielabels te registren voor woningen en utiliteitsbouw. De partner werkt onder zijn of haar eigen bedrijfsnaam, en valt onder onze certificatie. BuildingLabel is aangesloten bij SKG-IKOB Certificatie.

Inmiddels werken zo'n 500 gediplomeerde EP-adviseurs onder onze vlag. De aangesloten adviseur heeft toegang tot de bibliotheek met vakinformatie en handige links. Het kwaliteitsteam staat paraat om hen verder te helpen bij vakinhoudelijke vragen.

Audits komen voor rekening van BuildingLabel. Wij ontzorgen hiermee het bedrijf, en verwachten hun medewerking bij de controles (volgens de richtlijnen van de BRL9500).

Met toolboxmeetings brengen we onze partners op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. In onze opleidingen bieden we de jaarlijkse bijscholing aan en leiden we nieuwe EP-adviseurs op.

Zo zetten we samen stappen in het vak. We geven je feedback op het geleverde werk. En we werken met een digitaal platform, de BuildingBase,  waarop de EP-adviseur heel eenvoudig alle energielabels, berekeningen en bewijslast kan invoeren. Dit vormt een goed gedocumenteerd dossier per keuring.

Bij BuildingLabel heeft de EP-adviseur wel de lusten, maar niet de lasten van het vak. En dat tegen een tarief dat per registratie van een keuring gerekend wordt, want je betaalt ons verder geen andere kosten.

Interesse om partner te worden? Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en we verwelkomen je graag in ons netwerk.

 

Partner worden