Over ons

BuildingLabel is specialist op het gebied van energielabeling en maatwerkadvies. Wij registreren woning- en utiliteitsbouw op Basis- en Detailniveau. Dat doen we voor een netwerk van ruim 500 adviseurs verspreid door heel Nederland. Zij zijn allen vakbekwaam en bevoegd om energieprestatiekeuringen uit te voeren.

Daarnaast zijn wij een opleidingscentrum. Wij leiden mensen op tot Energie Prestatie adviseur en bieden bijscholingscursussen aan onze partners en EP-adviseurs, architecten, woningcorporaties en ambtenaren. Van ons kun je de hoogste kwaliteit verwachten. Daar werken we elke dag met veel enthousiasme aan.

Plezierig werken

BuildingLabel is een prettige partij om mee samen te werken. BuildingLabel steekt veel energie in de onderlinge samenwerking en kwaliteitsbewaking en inspireert adviseurs om de beste te zijn binnen het vakgebied.

We zijn een betrokken, deskundig en energiek team. Zo kunnen adviseurs met vragen over berekeningen, regelgeving en software invoer altijd terugvallen op onze gespecialiseerde collega’s van het kwaliteitsteam. Onderlinge samenwerking is bij BuildingLabel een groot goed.

Kwaliteitsbewaking

We inspireren elkaar om de beste te zijn binnen ons vakgebied. Daar hoort een goede kwaliteitsbewaking bij. We zijn in het bezit van alle BRL9500 deelcertificaten. Dat betekent dat we werken volgens de officiële richtlijnen, maar wij gaan nog een stap verder. Ons uitgebreide kwaliteitsteam controleert en geeft de betrokken adviseur, waar nodig, feedback. De externe kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door certificaathouder SKG-IKOB Certificatie uit Geldermalsen. 

Om de keuringen aan te bieden en te registreren, werken wij met onze unieke en zelf ontwikkelde databank BuildingBase. Dit is een uitermate handig systeem voor de registratie en dossiervorming van de keuringen en dient tevens als kennisbank voor alle regelgeving en normeringen. Alle adviseurs en cursisten hebben hier toegang toe. Dat sluit aan bij onze kerngedachte: samen beter worden. Elke dag opnieuw.

 

Onze partners

BuildingLabel beschikt over een landelijk netwerk van ruim 500 adviseurs. Deze partners zijn gecertificeerd om Energie Prestatie keuringen uit te voeren. Bovendien zijn ze opgeleid om maatwerkadvies uit te brengen voor energiebesparende oplossingen en dit aan te bieden in een overzichtelijk rapport.

Partners sluiten aan bij BuildingLabel omdat:

  • wij hen begeleiden via onze deskundige helpdesk
  • wij vakinhoudelijke kennis delen en hen daarmee up-to-date houden
  • wij met BuildingBase een uniek hulpmiddel hebben waarmee de adviseurs hun werk eenvoudig kunnen uitvoeren
  • onze kwaliteitsmedewerkers de keuringen steeksproefsgewijs controleren of ze voldoen aan de geldende wet- en regelgeving
  • wij dé specialist zijn op het gebied van energielabeling en over de nodige BRL9500 certificeringen beschikken

 

Partner worden

BuildingBase

Voor EP-keuringen werken we met de unieke rapportagetool BuildingBase. Dit zelf ontwikkelde systeem werkt niet alleen heel handig voor het registreren en de dossiervorming van keuringen, maar dient ook als  overzichtelijke kennisbank voor de geldende wet- en regelgeving en normeringen.

Bezoek ons

Planetenveld 45
3893GE Zeewolde

Routebeschrijving

Bel ons

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:30

036-522 00 42

Mail ons

Vragen per mail worden zo snel mogelijk beantwoord.

info@buildinglabel.com