BuildingBase

BuildingBase is de online omgeving waarin partners van BuildingLabel projecten en bestanden invoeren en registreren. Dat kan wanneer je als partner bent aangesloten bij onze koepelcertificering, maar ook met een eigen certificering. Binnen BuildingBase krijg je een eigen omgeving waarin je alle energieprestaties van een pand kunt documenteren. Elke nieuwe keuring is eenvoudig in te voeren.

Er is een overzichtelijke homepage met vaknieuws, je status en een overzicht van al je keuringen met de eventuele auditrapportages. Daarnaast heb je toegang tot onze bibliotheek: een kennisbank met uitgebreide informatie over je vak en interessante links naar diverse vaksites zoals het KEGO, het energieprestatie platform.

We breiden de mogelijkheden van BuildingBase steeds verder uit. BuildingBase ontwikkelt zich stap voor stap tot hét gebouwinformatiesysteem van Nederland.

Nadat je de benodigde informatie voor de keuring hebt ingevoerd, zorgen wij  voor de registratie bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Hiermee is het energielabel geregistreerd en krijgt het een officieel registratienummer.

De voordelen van BuildingBase:
- alle projecten met de bijbehorende dossiers online verzameld
- realtime inzicht in het keuringsproces
- toegang tot de uitgebreide bibliotheek van BuildingLabel
- audits eenvoudig af te handelen