Wkb-experts

BuildingLabel ondersteunt je volledig

BuildingLabel biedt een Wkb-expertnetwerk in de BuidingBase. Een ecosysteem van Co-makers zoals jij. Architecten, adviesbureaus, constructeurs. Van elke Wkb-expert weten wij exact welke kwaliteiten zij in huis hebben. Als Wkb-expert wordt jij ondersteund door een systeem dat aansluit bij jouw normale werkwijze. Jouw project wordt op maat gemonitord en ondersteund door BuildingLabel. Als je meer kennis in huis hebt als Wkb-expert hoeft de kwaliteitsborger juist minder te controleren.

Zichtbare kwaliteit

Wij garanderen de kwaliteit van onze Wkb-experts aan de hand van meerdere factoren. 

  • Bij aanvang van de samenwerking wordt een opleiding aangeboden.
  • Tijdens de projecten wordt de kwaliteit gemonitord.
  • Je krijgt feedback, zodat de kwaliteit verbeterd.

Bouwkwaliteit

Met de nieuw ontwikkelde erkeningsregeling voor experts wordt gelet op de bewezen kwaliteit van onze Wkb-experts. Wij garanderen dat zij de kennis en kunde in huis hebben om de juiste bouwkwaliteit te leveren. Daardoor hoeft onze samenwerkingspartner, de kwaliteitsborger, minder te controleren. Dat bespaart kosten, tijd en ergernis.

Hoe werkt het?

Als Wkb-expert van BuildingLabel ontvang je alle informatie die je nodig hebt over de erkenningsregeling van een expert en het werken met de BuidingBase. Je leert  met de BuildingBase te werken, en zet deze in om de gegevens van de kwaliteitsborging tijdens het bouwproces erin te verwerken.

BuildingLabel draagt zorg voor de controle van de door jou aangeleverde stukken, voor het registreren en kwalificeren van je medewerkers én heeft een helpdesk voor vragen.

BuildingLabel begeleidt je in het Wkb-proces. We brengen je kennis bij en zorgen dat je per project beter wordt. Dit zorgt ervoor dat je Wkb-verplichtingen je steeds minder tijd gaan kosten.

Bovendien mag je het Wkb-expert logo voeren op je website en op je offertes, zodat jouw klanten herkennen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

De voordelen voor een Wkb-expert van BuildingLabel:

  • Met opleiding en ondersteuning word jij per project beter;
  • Daardoor kosten je wettelijke Wkb-verplichtingen je minder tijd;
  • Je wordt expert in het expert netwerk;
  • Je wordt aantrekkelijk voor opdrachtgevers omdat de borgingskosten dalen;
  • Meer efficiency door samenwerking in de keten;
  • Jouw kennis en ervaring worden zichtbaar erkend en gewaardeerd.

Wil je weten wat de specifieke voordelen zijn voor een architect, een adviesbureau of een constructeur? Lees dan verder op de pagina

Wkb expert worden

Wat betekent dit voor een Wkb-expert van BuildingLabel?

Als Wkb-expert word je opgeleid en gecontroleerd. Daardoor lever je betere, aantoonbare kwaliteit, maak je minder fouten en krijg je dus minder vragen vanuit de kwaliteitsborger. Dat maakt je ontwerp- of bouwproces een stuk efficiënter.
Bovendien worden de kosten voor kwaliteitsborging steeds lager, naarmate je meer sterren behaalt. Heb jij maar een deel van de kennis van de nieuwe BBL? Dan kun je het overige werk neerleggen bij een andere Wkb-experts. Je bent dan gegarandeerd van goede kwaliteit.

Wil je meer weten?

Wij vertellen je graag meer over de Wkb en wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf. Je kunt ons bereiken via info@buildinglabel.com of 036-522 00 42.