Koepel certificatie

Wij zijn een koepelorganisatie en stellen onze partners in de gelegenheid om gecertificeerde energielabels af te geven voor woningen en utiliteitsbouw. Je werkt als partner onder je eigen bedrijfsnaam, en valt onder onze certificatie. Wij zijn aangesloten bij SKG-IKOB Certificatie.

Inmiddels werken zo'n 500 gediplomeerde EP-adviseurs onder onze vlag. Als aangesloten adviseur heb je toegang tot onze bibliotheek vol vakinformatie en handige links. De helpdesk en het kwaliteitsteam staan dagelijks paraat om je verder te helpen.

Audits (zowel intern door ons kwaliteitsteam, als extern door SKG-IKOB) komen voor rekening van BuildingLabel. Wij ontzorgen je bedrijf, en verwachten je medewerking bij de controles (volgens de richtlijnen van de BRL9500).

Als EP-adviseur kun je altijd op ons terugvallen. Met toolboxmeetings brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. We geven bijscholing en leiden je op als je nog geen diploma hebt. Zo zetten we samen stappen in het vak. We geven je feedback op het geleverde werk. En ons paradepaardje: we hebben BuildingBase voor je ingericht, een digitaal platform waarop je heel eenvoudig alle energielabels, berekeningen en bewijslast kunt invoeren. Hiermee creëer je een goed gedocumenteerd dossier per keuring.

Je hebt bij BuildingLabel wel de lusten, maar niet de lasten van het vak. En dat tegen een tarief dat per registratie van een keuring gerekend wordt, want je betaalt ons verder geen andere kosten. Interesse om partner te worden? Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en we verwelkomen je graag in ons netwerk.

Partner worden