Bijscholing BENG voor ontwerpers

Wat zijn de aanpassingen in de ISSO vijfde druk en waar let de gemeente op bij de aanvraag van de omgevingsvergunning?

Wij brengen je weer op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

Cursuslocatie

We hebben het cursuslokaal ruim opgezet. In de kantine staat koffie, thee en frisdrank klaar. Rond half 1 wordt een heerlijk lunch geserveerd.

Locatie: Planetenveld 45 te Zeewolde.

Online les via Zoom

Het is mogelijk de bijscholing online te volgen. Hiervoor wordt wel gevraagd de camara aan te zetten voor een goed contact met de docent.

Los van de fysieke afstand verloopt de lesdag op de normale manier.

Bijscholing

De 5e druk van de ISSO 82.1 en 75.1 is in 2023 verschenen. Speciaal voor ontwerpers, architecten en BENG berekenaars is de bijscholing voor ontwerpers samengesteld. Deze is noodzakelijk om iedereen die werkt met de BENG op de hoogte te stellen van de wijzigingen in de NTA8800, de beoodelingsrichtlijnen BRL9500 W en U en de nieuwe opnameprotocollen.

Diploma behalen?

Volg dan de vierdaagse opleiding Detail. Bij deze opleiding word je voorbereid op de examens en het behalen van de vakbekwaamheid.

Woningbouw Detail

Utiliteitbouw Detail

Cursusdag

De dag start om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur en bestaat uit verschillende onderdelen. Naast theorie en een aantal korte casussen wordt ook ingezoomd op de kant van de gemeente. Waar letten ambtenaren en toetsers op bij de aanvraag.

De opzet is speciaal voor ontwerpers, zoals architecten en ontwerpers, om hun achtergrond kennis op dit vlak te verbreden en te verdiepen.

Kosten

De bijscholing kost € 400,- inclusief cursusmateriaal, lunch en eindtoets, exclusief btw. 

De ISSO methode 2020, 5e druk kun je bestellen via ISSO.
Hierbij de link naar ISSO 82.1 (woningbouw) of ISSO 75.1 (utiliteit)

Schrijf je in!

Hieronder staan de verschillende cursusdata

Er zijn op dit moment geen cursusrondes beschikbaar. Interesse in deze cursus, of een vraag? Neem dan contact met ons op via info@buildinglabel.com.