Bijscholing EP-Woningbouw 2023

Deze cursus is voor vakbekwame EP-adviseurs. De verplichte bijscholing liep tot juli 2023 en geldt voor alle EP-adviseurs die in 2022 de vakbekwaamheid hebben behaald, of de bijscholing in 2022 hebben gevolgd en afgerond. Wie de bijscholing niet heeft gevolgd heeft geen verlenging van vakbekwaamheid en zal de examens voor het EP Advieswerk overnieuw moeten doen

In 2024 start een nieuwe bijscholingsronde voor alle EP-adviseurs die de bijscholing hebben gevolgd in 2023 of in 2023 de examens voor de vakbekwaamheid hebben behaald. Meer informatie over de bijscholing 2024 volgt binnenkort.

Cursuslocatie

We hebben het cursuslokaal en de kantine ruim opgezet en zorgen voor koffie, thee en een lunch.

Locatie: Planetenveld 45 te Zeewolde

 

Online lessen

Het is mogelijk de cursus online te volgen, maar we geven de voorkeur aan fysieke deelname.

Dit volg je via Zoom. Los van de fysieke afstand, verloopt de lesdag op een normale manier. De toets is online af te leggen, hiervoor ontvang je een inlogcode tijdens de bijscholing.

Let op!

 

De bijscholing en de toets aan het eind van de dag zijn een verplicht onderdeel om de vakbekwaamheid als EP-adviseur te verlengen.

Cursusdag

De dag start om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur en bestaat uit drie vaste onderdelen.  Theorie,  een aantal leerzame korte casussen uit de praktijk en een toets.

Tijdens de bijscholing wordt de kennis opgefrist met betrekking tot de interpretaties, wijzigingen in de NTA en veel gemaakte fouten in de energieprestatiemethodiek voor woningen en woongebouwen. Deelname geeft recht op verlenging van de betreffende vakbekwaamheid.

De toets voor woningbouw basis bestaat uit 10 meerkeuze vragen, die voor detail bestaat uit 12 meerkeuze vragen.

De kandidaat mag bij het examen gebruik maken van ISSO-Publicatie 82.1. Deze is te vinden in de BuildingBase en is ook opgenomen in de digitale toetsomgeving. Gebruik van een rekenmachine is aanbevolen.

 

Kosten

De bijscholing kost € 400,- inclusief cursusmateriaal, lunch en eindtoets, exclusief btw.

De ISSO 82.1 methode 2020, 5e druk kun je bestellen via ISSO 82.1.

Kwaliteitsgarantie

BuildingLabel is erkend en geaccrediteerd door InstallQ/ISSO en een officiële opleiding voor de bijscholing van EP-adviseurs. Het cursusmateriaal is gebaseerd op materiaal dat door ISSO is aangereikt.