Bijscholing EP-Utiliteitsbouw 2022

De bijscholing, ook wel opfriscursus, wordt tot 1 oktober 2022 georganiseerd en is voor alle EP Adviseurs een verplichte jaarlijkse bijscholing. De opfris in 2022 geldt voor iedereen die tot en met 2021 de vakbekwaamheid heeft afgerond voor de NTA-methodiek.

Deelname geeft recht op verlenging van de betreffende vakbekwaamheid.

Schrijf je in!

Cursuslocatie

We hebben het cursuslokaal en de kantine ruim opgezet. en zorgen voor koffie, thee en een lunch.

Locatie: Planetenveld 45 te Zeewolde

Online lessen

Het is mogelijk de cursus online te volgen, maar we geven de voorkeur aan fysieke deelname.

De online volg je via Zoom; Los van de fysieke afstand, volg je de les op een normale manier. De toets is online af te leggen, ook hiervoor ontvang je een inlog.

Let op!

Op 1 oktober 2022 moet iedere EP-adviseur de opfriscursus met de toets hebben afgerond voor behoud van vakbekwaamheid.

Kosten

De bijscholing kost € 350,- inclusief cursusmateriaal, lunch en eindtoets, exclusief btw.

De ISSO 82.1 methode 2020, 4e druk kun je bestellen via ISSO, maar is ook gratis digitaal beschikbaar in de bibliotheek van BuildingBase.

Kwaliteitsgarantie

BuildingLabel is erkend en geaccrediteerd door InstallQ/ISSO en een officiële opleiding voor de bijscholing van EP Adviseurs. Het cursusmateriaal is gebaseerd op materiaal dat door ISSO is aangereikt.

Cursusdag

De dag start om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur en bestaat uit drie vaste onderdelen. Een theoriegedeelte, een casus uit de praktijk en een toets met een korte nabespreking na het maken van de toets.

In deze cursus wordt de kennis opgefrist met betrekking tot de interpretaties, wijzigingen en veel gemaakte fouten in de energieprestatiemethodiek voor woningen en woongebouwen. De kandidaat krijgt les van een ervaren docent, gaat aan de slag met een praktijkcasus en wordt getoetst door middel van meerkeuzevragen. Deelname geeft recht op verlenging van de betreffende vakbekwaamheid.

De toets voor Utiliteit Basis bestaat uit 10 meerkeuze vragen, de Detail toets bestaat uit 12 meerkeuze vragen.

De kandidaat mag bij het examen gebruik maken van ISSO-Publicatie 75.1. Deze wordt door het opleidingsinstituut uitgereikt en is ook opgenomen in de digitale toets omgeving. Gebruik van een rekenmachine is aanbevolen (mag ook mobiele telefoon zijn).

Aanmelden Utiliteit-Basis

Er zijn op dit moment geen cursusrondes beschikbaar. Probeer het later nog eens.

Aanmelden Utiliteit-Detail

Er zijn op dit moment geen cursusrondes beschikbaar. Probeer het later nog eens.