Hé administratief medewerker! Wij zijn op zoek naar jou! Kom jij ons team versterken? Voor ons frontoffice team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega.

Wat ga je doen:

Als Administratief Medewerker kom je te werken in ons frontoffice team van 4 personen. Gezamenlijk met je collega’s zorg je voor de continuering van onze dienst richting ons netwerk van zelfstandig epa-adviseurs (licentiehouders). Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen per telefoon en email, daarnaast verzorg je de afmeldingen van de energielabels.

Ten behoeven van onze opleidingen draag je zorg voor de registratie van de deelnemers en bereid je de opleidingsdagen voor. Denk hierbij aan het samenstellen van het cursusmateriaal, klaarzetten van de opleidingsruimte, bestellen van lunch, etc. Ook zul je op de opleidingsdagen de rol van gastvrouw vervullen bij binnenkomst.

Daarnaast zullen je werkzaamheden bestaan uit taken ten behoeve van de kwaliteitscontrole, voorraadbeheer van kantine- en kantoorbenodigdheden, ondersteuning van onze EPA-adviseurs bij het maken van afspraken voor het bezoeken van woningen en andere voorkomende werkzaamheden.

Wie ben jij:

Je staat aan het begin van je carrière en je bent op zoek naar een leuke, informele organisatie om je eerste ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Je bent in het bezit van een MBO-diploma, bij voorkeur als administratief- of secretarieel medewerker. Communicatie via de email of per telefoon is voor jou geen probleem, je bent graag het visitekaartje van onze organisatie. Daarnaast werk je secuur en ben je kwaliteitsbewust.

Je bent woonachtig in of rondom een straal van maximaal 20 kilometer rondom Zeewolde en bent bij voorkeur in het bezit van je rijbewijs.

Wat mag je van ons verwachten:

Je ontvangt een marktconform salaris, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team van 23 personen, waarbij samenwerking en samenhorigheid hoog in het vaandel staan. Tussen de middag maken wij vaak gezamenlijk een wandeling en de vrijdag hebben wij bekroond tot vis- of patatdag!

Je werkplek is van alle gemakken voorzien, zoals dubbele beeldschermen, een ergonomisch verstelbare bureaustoel en een headset. Mocht je wensen hebben voor je werkplek? Dan is er de ruimte deze aan te geven.

Wat doen wij:

BuildingLabel is een begrip als het gaat om Energielabels en energieprestatie advisering (EPA). Naast het uitvoeren van EPA-projecten en overige bouwtechnische keuringen voor onder meer woningcorporaties, architecten en vastgoedmakelaars en het verzorgen van opleidingen hebben wij een netwerk van 300 zelfstandige EPA-adviseurs (licentiehouders) die gebruik maken van onze certificering om energielabels af te kunnen melden.

Sollicitatieprocedure:

Sta jij na het lezen van deze vacature te popelen om bij ons te komen werken? Reageer dan vandaag nog!

Dit kan op verschillende manieren t.w. ;

  • pak de telefoon, bel: 036-5220042 en vraag naar Klaas
  • mail ons: info@buildinglabel.com (Geef in de mail aan wat je motivatie is en een C.V.)
  • of vul het onderstaande formulier in.

Spreekt jouw profiel ons aan? Dan nemen wij binnen 5 werkdagen na ontvangst van je profiel per telefoon contact met je op voor inplannen van een kennismakingsgesprek.

Na het kennismakingsgesprek koppelen wij binnen 2 werkdagen aan je terug of wij ‘de klik’ voelde en doen wij je een voorstel.

Nodigen wij je niet uit voor een kennismakingsgesprek dan laten wij je dit, gezamenlijk met de reden, per email weten.

Soort dienstverband: Deeltijd