Wij zoeken EPA-adviseurs (woningen) om ons team uit te breiden!

Wat ga je doen:

Je zult ingezet worden om projectmatig woning opnames uit te voeren voor onder meer woningcorporaties. Bij voldoende ervaring kan je ook ingezet worden in de kwaliteitsbewaking en meewerken aan interne controles of het opnieuw bezoeken van adressen waar een energielabel voor afgegeven is.

Als (gediplomeerd) EPA-adviseur woningen bezoek je zelfstandig woningen om de energieprestatie vast te stellen. De gegevens die tijdens de inspectie zijn opgenomen, eventueel ondersteund met bouwtekeningen en andere relevante documenten, werk je op kantoor uit in een softwarepakket (Vabi). Aan de hand van de ingevoerde gegevens wordt de Energie-Index en het energielabel opgesteld. Omdat het om vaak om projecten gaat, werk je veelvuldig samen met een team van collega’s.

Deze functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden. Ook zzp’ers worden uitgenodigd om te reageren.

Wie ben jij:

Wij zoeken een kandidaat die beschikt over het diploma EPA-adviseur woningen en een MBO werk- en denkniveau. Onze voorkeur gaat naar een kandidaat die geschoold is richting bouwkunde of in de praktijk bouwkundige ervaring op heeft gedaan. Daarnaast is ruimtelijk inzicht en een goede rekenvaardigheid van belang. Ervaring met EPC-berekeningen is een pré. Omdat je inspecties uitvoert is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Wij hechten veel waarde aan kennisoverdracht, zowel naar collega’s als onze licentiehouders. Wij verwachten van een EPA-adviseur woningen dat hij/zij daar een actieve rol in speelt.

Wat mag je van ons verwachten:

Je ontvangt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van een dienstverband van 40 uur per week.

Je komt te werken in een gezellig team van 23 medewerkers, waarbij samenwerking en samenhorigheid hoog in het vaandel staan. Tussen de middag maken wij vaak gezamenlijk een wandeling en de vrijdag hebben wij bekroond tot vis- of patatdag!

Je krijgt van ons de kans je verder te ontwikkelen tot EPA-adviseur voor utiliteitspanden. Deze opleiding bieden wij intern aan. De examenkosten worden door ons betaald.

Indien je als ZZP’er aan de slag wilt voor ons, komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wie zijn wij:

BuildingLabel is een begrip als het gaat om Energielabels en energieprestatie advisering (EPA). Naast het uitvoeren van EPA-projecten en overige bouwtechnische keuringen voor onder meer woningcorporaties, architecten en vastgoedmakelaars en het verzorgen van opleidingen hebben wij een netwerk van 300 zelfstandige EPA-adviseurs (licentiehouders) die gebruik maken van onze certificering om energielabels af te kunnen melden.

Sollicitatieprocedure:

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons dan je motivatiebrief en CV toe ter attentie van Maurits Lavèn.

Spreekt jouw profiel ons aan? Dan nemen wij binnen 5 werkdagen na ontvangst van je profiel per telefoon contact met je op voor plannen van een kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek koppelen wij binnen 2 werkdagen aan je terug of wij ‘de klik’ voelde en doen wij je een voorstel.

Nodigen wij je niet uit voor een kennismakingsgesprek dan laten wij je dit, gezamenlijk met de reden, per email weten.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Freelance / ZZP