Wij zoeken EPA-adviseurs (utiliteitsgebouwen) om ons team uit te breiden!

Wat ga je doen:

Als EPA-adviseur utiliteitsgebouwen bezoek je zelfstandig utiliteitsgebouwen, zoals winkels, kantoren, scholen, sportruimtes, etc. ter inspectie. De gegevens die tijdens de inspectie zijn opgenomen, eventueel ondersteund met bouwtekeningen en andere relevante documenten, werk je op kantoor uit in het softwareprogramma (Vabi). Aan de hand van de ingevoerde gegevens wordt het energielabel opgesteld.

Vaak is er aan een opname een verbeteradvies gekoppeld en/of aanvullende (bouwfysische) onderzoeken. Het verbeteradvies werk je uit en stem je af met de klant.

Bij voldoende ervaring als EPA-adviseur utiliteitsgebouwen zal je ook ingezet worden als kwaliteitsbewaker. Je voert interne controles uit en bezoekt adressen waarvoor door één van onze licentiehouders een energielabel is opgesteld.

Deze functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden. Ook zzp’ers worden uitgenodigd om te reageren.

Wie ben jij:

Wij zoeken een kandidaat die beschikt over een HBO-diploma en het diploma tot EPA-U adviseur (EPB-U). Onze voorkeur gaat naar een kandidaat die geschoold is richting bouwkunde of installatietechniek of in de praktijk bouwkundige of installatietechnische ervaring op heeft gedaan. Daarnaast is ruimtelijk inzicht en een goede rekenvaardigheid van belang.

Omdat je inspecties uitvoert op locatie is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Wij hechten veel waarde aan kennisoverdracht, zowel naar collega’s als licentiehouders. Wij verwachten van een EPA-adviseur utiliteitsgebouwen dat hij/zij daar een actieve rol in speelt.

Wat mag je van ons verwachten:

Je ontvangt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van een dienstverband van 40 uur per week.

Je komt te werken in een gezellig team van 23 medewerkers, waarbij samenwerking en samenhorigheid hoog in het vaandel staan. Tussen de middag maken wij vaak gezamenlijk een wandeling en de vrijdag hebben wij bekroond tot vis- of patatdag!

Je krijgt van ons de kans je verder te ontwikkelen tot EPA-adviseur nieuwbouw utiliteitspanden (EPN-U). Deze opleiding bieden wij intern aan. De examenkosten worden door ons betaald.

Indien je als ZZP’er aan de slag wilt voor ons, komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wat doen wij:

BuildingLabel is een begrip als het gaat om Energielabels en energieprestatie advisering (EPA). Naast het uitvoeren van EPA-projecten en overige bouwtechnische keuringen voor onder meer woningcorporaties, architecten en vastgoedmakelaars en het verzorgen van opleidingen hebben wij een netwerk van 300 zelfstandige EPA-adviseurs (licentiehouders) die gebruik maken van onze certificering om energielabels af te kunnen melden.

Sollicitatieprocedure:

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons dan je motivatiebrief en CV toe ter attentie van Maurits Lavèn.

Spreekt jouw profiel ons aan? Dan nemen wij binnen 5 werkdagen na ontvangst van je profiel per telefoon contact met je op voor inplannen van een kennismakingsgesprek.

Na het kennismakingsgesprek koppelen wij binnen 2 werkdagen aan je terug of wij ‘de klik’ voelde en doen wij je een voorstel.

Nodigen wij je niet uit voor een kennismakingsgesprek dan laten wij je dit, gezamenlijk met de reden, per email weten.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Freelance / ZZP