Verplichte bijscholing

De EPA/W-adviseur die voor 1 januari 2017 zijn/haar vakbekwaamheidsbewijs heeft gehaald, is vanaf 2018 verplicht een eendaagse geaccrediteerde bijscholingscursus te volgen. Deze verplichting volgt uit een KviNL COEC-richtlijn (Centrale Opleidings- en Examencommissie) en is bedoeld om de EPA/W-adviseur/opnemer kennis te laten nemen van de meest actuele regelgeving en opnamemethode van de Energie Index. Schrijf u nu in en voorkom dat u uw diplomering verliest.

KviNL geaccrediteerde EPA-W opfriscursus

De bijscholingscursus van BuildingLabel duurt een dag en voldoet aan alle door de EPA-examencommissie gestelde eisen. Het resultaat is dat u uw certificering behoudt.

Inhoud

De EPA-W opfriscursus behandelt de actuele wet- en regelgeving EPA/W, gaat in op de interpretatie- en wijzigingsbesluiten ISSO 82.1/BRL9500, duikt in de veel gemaakte praktijkfouten, geeft tips over de opnamemethodiek en draagt kennis over van innovatieve en nieuwe technieken.

Afsluitende toets

De EPA/W-opfriscursus wordt dezelfde dag afgesloten met een toets. De toets bestaat uit vijf vragen, waarvan een EPA/W-opnemer er minimaal drie goed moet hebben en een EPA/W-adviseur minimaal vier. Gezakt: ter plekke is een herkansing mogelijk!

Informatie

Schrijf u nu in voor deze EPA/W-bijscholing.

Noot: De cursus kan alleen gevolgd worden als u in het bezit bent van de vakbekwaamheid EPA/W-opnemer en/of EPA/W-adviseur.