vacature programmeurVacature PHP / Laravel programmeur

De functie:

BuildingLabel ontwikkelt en onderhoudt diverse webapplicaties om keuringen op te nemen, te verwerken, te controleren en te archiveren. Alle bedrijfsprocessen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd en worden continue verbeterd. Door samenwerking met veel partners in de markt zijn er softwarekoppelingen gemaakt die onderhouden moeten worden. Op softwaregebied blijven we innoveren en kunnen we de hulp van een goede PHP programmeur goed gebruiken.

Wat verwachten wij van jou:
Wij zoeken een PHP programmeur die relevante werkervaring heeft met het ontwikkelen van bedrijfssoftware. Daarbij is het een voordeel als je ervaring hebt met Laravel of een soortgelijk framework. Wekelijks is er overleg met je team. Na dit overleg weet jij wat je te doen staat en pak je de opdrachten zelfstandig en met beide handen aan.

Je krijgt van ons de gelegenheid actief mee te denken in het verbeteren van onze geautomatiseerde processen. Initiatiefrijk  en vindingrijkheid vinden wij een sterke eigenschap ik deze functie.

Wat mag je van ons verwachten:
Je komt te werken in een klein en gezellig team van 12 medewerkers, waarvan 2 PHP ontwikkelaars. Je ontvangt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van dienstverband van 40 uur per week.

Daarnaast bieden wij je de gelegenheid relevante beurzen en conferenties bij te wonen om je kennis up-to-date te houden.

Solliciteren:
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV per email naar mlaven@buildinglabel.com ter attentie van Maurits Lavèn.