epa-adviseurEPA-adviseur woningen 32-40 uur

Functieomschrijving:

We zoeken EPA-W adviseurs om ons team uit te breiden. Je zult ingezet worden om projectmatig woning opnames uit te voeren voor woningcorporaties uit ons netwerk. Bij voldoende ervaring kan je ook ingezet worden in de kwaliteitsbewaking en meewerken aan interne controles of het opnieuw bezoeken van adressen waar een energielabel voor afgegeven is.

Als (gediplomeerd) EPA-adviseur woningen bezoek je zelfstandig woningen om de energieprestatie vast te stellen. De gegevens die tijdens de inspectie zijn opgenomen, eventueel ondersteund met bouwtekeningen en andere relevante documenten, werk je op kantoor uit in een softwarepakket. Aan de hand van de ingevoerde gegevens wordt de Energie-Index en energielabel opgesteld. Omdat het om vaak om projecten gaat, werk je veelvuldig samen met een team van collega’s.

Wat verwachten wij van jou:
Wij zoeken een kandidaat die beschikt over het diploma EPA-adviseur woningen en MBO werk- en denkniveau. Onze voorkeur gaat naar een kandidaat die geschoold is richting bouwkunde of in de praktijk bouwkundige ervaring op heeft gedaan. Daarnaast is ruimtelijk inzicht en een goede rekenvaardigheid van belang. Ervaring met EPC-berekeningen is een pré. Omdat je inspecties uitvoert  is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Wij hechten veel waarde aan kennisoverdracht, zowel naar collega’s als onze licentiehouders. Wij verwachten van een EPA-adviseur woningen dat hij/zij daar een actieve rol in speelt.

Wat mag je van ons verwachten:
Je komt te werken in een klein en gezellig team van 12 medewerkers, waarvan 8 EPA-adviseurs. Je ontvangt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van dienstverband van 40 uur per week.

Je krijgt van ons de kans je verder te ontwikkelen tot EPA-U adviseur  voor de energielabels van utiliteitspanden. Deze opleidingen bieden wij intern aan. De examenkosten worden door ons betaald.

Solliciteren:
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV per email naar mlaven@buildinglabel.com ter attentie van Maurits Lavèn.