epa-adviseurEPA-adviseur utiliteitsgebouwen 32-40 uur

Functieomschrijving:

Als EPA-adviseur utiliteitsgebouwen bezoek je zelfstandig utiliteitsgebouwen, zoals winkels, kantoren, scholen, sportruimtes, etc. ter inspectie. De gegevens die tijdens de inspectie zijn opgenomen, eventueel ondersteund met bouwtekeningen en andere relevante documenten, werk je op kantoor uit in het softwareprogramma . Aan de hand van de ingevoerde gegevens wordt het energielabel opgesteld. Vaak is er aan een opname een verbeteradvies gekoppeld en/of aanvullende (bouwfysische) onderzoeken. Het verbeteradvies werk je uit en stem je af met de klant.

Bij voldoende ervaring als EPA-adviseur utiliteitsgebouwen zal je ook ingezet worden als kwaliteitsbewaker. Je voert interne controles uit en bezoekt adressen waarvoor door één van onze licentiehouders een energielabel is opgesteld.

Wat verwachten wij van jou:
Wij zoeken een kandidaat die beschikt over een HBO-diploma en het diploma voor EPA-U adviseur (EPB-U). Onze voorkeur gaat naar een kandidaat die geschoold is richting bouwkunde of installatietechniek of in de praktijk bouwkundige of installatietechnische ervaring op heeft gedaan. Daarnaast is ruimtelijk inzicht en een goede rekenvaardigheid van belang. Omdat je inspecties uitvoert op locatie is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Wij hechten veel waarde aan kennisoverdracht, zowel naar collega’s als licentiehouders. Wij verwachten van een EPA-adviseur Utiliteitsgebouwen dat hij/zij daar een actieve rol in speelt.

Wat mag je van ons verwachten:
Je komt te werken in een klein en gezellig team van 12 medewerkers, waarvan 8 EPA-adviseurs. Je ontvangt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van dienstverband van 40 uur per week.

Je krijgt van ons de kans je verder te ontwikkelen tot EPA-adviseur Nieuwbouwutiliteit. Deze opleiding bieden wij intern aan. De examenkosten worden door ons betaald. Ook is het mogelijk je verder te ontwikkelen op het gebied van bouwfysische onderzoeken.

Solliciteren:
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV per email naar mlaven@buildinglabel.com ter attentie van Maurits Lavèn.